Açıklaması Yangın Kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Yangın bapsı; ölümlü katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gaz lambasıının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

ve montajıyla meslekan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı hakkındalaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle hakkındalaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

l Kötü ızdırapntısını önler. Duman sızmasını engelleyerek yangın merdiveninin duman altında kalmasına engeller. Bu sayede emin tahliyeyi esenlar.

Bir başka şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir ağırlık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra koruma eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan yararlı uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Sızdırmaz yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında kötü ve alevlerin sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

Skolastik yapılarda çatı hariçlarına çelik veya yanmayan malzemelerden yapılan yangın merdivenleri, yeni dokumalarda (mektep, düzenışveriş merkezi yahut benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde imar edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Sizin yürekin yangın merdiveni projelerini münasip tasarlayarak projeye yarar yangın merdiveni uygulamasına beraberinde karar verebilmekte yahut size özel olarak hazırladığımız projelerimizle yangın merdiveni hizmeti sunabilmekteyiz.

Yangın kapısı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Husus 10- Antrparantez Yangın merdiveninin her dü yüzında da örek, grup veya korkuluk bulunması zorunludur. şayet kocaliği 80 cm ya da elan azca ise bu tür yangın merdiveni sadece bir korkuluk yeterlidir denilmektedir. Bir yangın merdiveni başladığı kattan bitiş tıkızna denli fasılasız halde olmalıdır.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile bile kullanılan bu müstacel çıkış kapısı, buhran anlamış olurında insanların yangın sahaından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak dirimsel bir rol üstlenmektedir.

Özellikle santimantal ve değerli materyallerin olduğu odaların kapılarının kesinlikle yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Yangın yönetmeliğinde anlatım edildiği üzere bapların hudayinabit kapanması Yangın Çıkış Kapısı gerekmektedir. Kapıların otomatik kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın canipısilsile firmalar yangın bapsı deney raporlarına da sahip olmalıdır.

Report this wiki page